Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilimli İlçe Başkanı Atakan Örer’in ev ziyaretleri sürüyor.
Başkan Atakan Örer, Liderleri Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatları doğrultusunda; Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli İlçe Başkanlığı olarak “Hayırlı Günler Komşum” ziyaretleri ve “Derdin Derdimiz, Sohbet” toplantı programlarımız kapsamında, Kilimli’nin 202 Evler ve Bölüm mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.
Ev ziyaretlerinde vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Örer, Cumhur ittifakı olarak sorunların çözüm noktasında köprü vazifesi görmeye gayret ettiklerini söyledi. Örer, Ziyaretlerde kendilerine gösterilen misafirperverlikten ötürü hane halklarına teşekkür etti.




GÜNDEM
11 saat önceSİYASET
11 saat önceÖZEL HABER
1 gün önceÖZEL HABER
1 gün önceGÜNDEM
2 gün önceSİYASET
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.