
Kozlu’ya bağlı İhsaniye Mahallesi’nde akşam saatlerinde yaşanan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Mahallede büyük paniğe yol açan olayda bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, henüz nedeni belirlenemeyen tartışma taraflar arasında büyüyerek silahların kullanıldığı çatışmaya dönüştü. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri endişeyle dışarı çıkarken, olay yerine çok sayıda polis ve 112 acil sağlık ekibi sevk edildi.
Güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı önlem alırken, yaralanan kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
SİYASET
Az önceÖZEL HABER
9 saat önceÖZEL HABER
10 saat önceGÜNDEM
2 gün önceÖZEL HABER
2 gün önceKÖŞE YAZARLARI
2 gün önceÖZEL HABER
2 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.