DOLAR 46,6473 0.03%
EURO 53,3187 0.36%
ALTIN 6.029,14-1,65
BITCOIN 27889820.10557%
İstanbul
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Bölüm Mahallesi’ne Hayati Yatırım

Bölüm Mahallesi’ne Hayati Yatırım

ABONE OL
26 Aralık 2025 14:29
Bölüm Mahallesi’ne Hayati Yatırım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DSİ’den Afetlere Karşı Kritik Hamle

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Bölüm Mahallesi’ni yakından ilgilendiren ve olası afet risklerini azaltmayı hedefleyen önemli bir yatırımı kamuoyuna duyurdu.

Başkan Altun, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile yürütülen yoğun girişimler sonucunda, mahalledeki derelerde taşkın ve benzeri risklere karşı alınacak önlemlerin resmen yatırım programına alındığını açıkladı.

Geçtiğimiz yıl Bölüm Mahallesi’nde yaşanan ve vatandaşların hafızasında derin izler bırakan olumsuz süreci hatırlatan Altun, benzer risklerin yeniden yaşanmaması adına üst havza tedbirleri kapsamında kritik bir adım atıldığını vurguladı. Yapılacak çalışmalarla birlikte, mahallede oluşabilecek sel ve taşkın tehlikesinin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Yatırımın ilçe ve mahalle sakinleri açısından hayati öneme sahip olduğunu belirten Başkan Altun, çalışmanın Kilimli’ye hayırlı olmasını diledi.

Altun ayrıca sürece verdikleri desteklerden dolayı AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’na, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’a ve AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mustafa Karakoca’ya teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.