Zekai Kamitoğlu, MHP Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan’ı ziyaret etti. Gündemde Çaycuma’nın ekonomik geleceği ve yaklaşan TSO seçimleri vardı.
Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan’ı makamında ziyaret etti. Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine kısa süre kala gerçekleşen ziyaret, ilçenin ticari hayatı ve ekonomik gelişimi açısından dikkat çekti.
Gerçekleşen görüşmede Çaycuma’nın ekonomik gelişimi, ticari hayatın güçlendirilmesi ve ilçenin geleceğine yönelik konular ele alındı. Taraflar, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
MHP Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Zekai Kamitoğlu’na teşekkür etti.
Hafta sonu gerçekleştirilecek Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine de değinen Mustafa Kaplan, Zekai Kamitoğlu ve ekibine başarılar diledi. Kaplan, seçimlerin Çaycuma’ya, iş dünyasına ve esnafa hayırlı sonuçlar getirmesi temennisinde bulundu.
Ziyarette, ilçenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunan çalışmaların önemine vurgu yapılırken birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları da öne çıktı.
Karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle sona eren ziyaret, Çaycuma’nın ekonomik geleceği ve iş dünyasının temsilinde önem taşıyan TSO seçimleri öncesinde gerçekleşen temaslardan biri olarak kayıtlara geçti.
ÖZEL HABER
Az önceÖZEL HABER
6 saat önceSİYASET
6 saat önceGÜNDEM
1 gün önceGÜNDEM
1 gün önceÖZEL HABER
2 gün önceSİYASET
2 gün önce