3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Çatalağzı dolmuş durağı, Türkiye Sakatlar Derneği’ne anlamlı bir bağışta bulundu.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Kilimli’de anlamlı bir dayanışma örneğiyle taçlandı.
Durağın temsilcileri Taylan Güngör ve Hakan Baştürk, derneğe 3 adet tekerlekli sandalye bağışlayarak örnek bir sosyal sorumluluk adımına imza attı.
Bağışlanan tekerlekli sandalyeler, kısa sürede ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırılarak yüzleri güldürdü.
Güngör ve Baştürk, yaptıkları destekle ilgili olarak:
“Tüm engellilerimizin Engelliler Günü’nü kutluyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız. İmkanımız varken bu desteği vermekten mutluluk duyuyoruz. Gücümüz yettikçe benzer yardımları sürdürmeye kararlıyız.” sözleriyle duygu ve düşüncelerini paylaştı.
Bu anlamlı bağış, hem Engelliler Günü’nde güçlü bir farkındalık mesajı verdi hem de toplumda dayanışma, yardımlaşma ve sosyal sorumluluk bilincinin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlattı.
GÜNDEM
13 saat önceGÜNDEM
14 saat önceGENEL
14 saat önceGENEL
14 saat önceGÜNDEM
15 saat önceGÜNDEM
1 gün önceGENEL
1 gün önce