Reklam
Karanlık Adam

Karanlık Adam


Yazık Bu Gerçek Ülkücülere

04 Ağustos 2020 - 14:05

Milliyetçi hareket partisi aslında iktidarın tek alternatifidir..

İdeolojik manada bakın elinde,ezelden beri yaşatmaya çalıştığı bir TÜRK İSLAM ÜLKÜSÜ gibi ,dostunda düşmanında kabul ettigi bir ideolojik duruşun var.

Uzun yıllardır ülkenin yönetiminde, bürokrasisinde veya devlet yönetiminde görev yapmış , bir sürü bürokrat ve teknokratın var.

Bu ülkenin 1969 'dan bu yana, gençlik hareketi olarak yıllarca, Türkiye'nin problemleri ile yoğrulmuş , gençlik örgütün ÜLKÜ OCAKLARIN var.

Türkiye'nin önemli bir kısmının üye olduğu,memur ,öğretmen Mali müşavir , öğretim görevlisi ,din görevlisi v.s ,bunları içine kapsayan TÜRK KAMUSEN gibi ,tabandan tavana yayılan bir memur sendikan var.

Sizin ciddiye almadığınız ,Avrupa'da yıllardır Avrupa Türklüğüne hizmet veren,TÜRK FEDERASYON 'unuz var.

Bu kadar büyük bir camia olmasına rağmen,siyasi olarak Türk milliyetçiliği fikrini benimseyen insanları,bir türlü MHP'ye oy vermesini sağlıyamıyorsak,bütün bunları düşünmek gerekmektedir.

MHP siyasi olarak güçlü bir parti olması ve taban olarak hareketine bu kadar bağlı insanlar olması, MHP 'yi siyasi arenada en zor şartlarda bile var etmektedir.

Partimizin koalisyon ortakları siyasetten silindi,sadece MHP bu tabanının inanmış ,insanları ile yoluna devam ettirmektedir.

MHP bu kadar geniş yelpazeye yayılmış inanmış insanını iktidar edemeyip,insanları hala sen böyle dedin,ben boyle dedim ile iç savaş yapıp kendi ınsanlarını yıpranıyorsa, bunu uzun uzun düşünmelidir.

MHP 'yi yöneten kadrolar şunu unutmamaları gerekiyor,MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ bu ülkede sosyal maliyeti en pahalı ve en çok bedel ödemiş bir harekettir.

Milliyetçi ülkücü camia herseye rağmen ,yok sayılmaya çalışılmış, yıllarca bu ülkede dışlanmış bir harekettir.

Bu kadar bedel ödemiş bu ülkenin en temiz ideolojisini taşıyan,bu ülkenin bütün sıkıntılarını yaşamış bir hareketin bu denli yıpratılarak, iktidar olmaması için elinden gelen herseyi yapan,düşmanlara inat birlik ve beraberlikle iktidar olması gerekirken,neden birbiriyle bu kadar acımasızca mücadele ediyor,bunu en çok yönetenlerin düşünmesi gerektiğine inanıyorum.

Bütün bu yazdıklarımdan şu ortaya çıkıyor;

İktidar olmak istemeyen MHP ...

Türkiye'yi yönetmekten korkan MHP ...

Eğer aksini iddaa edenler varsa, şu sorularıma cevap vermesi gerekmektedir..

Kazanması muhtemel olan adaylar bypass edilerek,kazanma şansı olmayan adaylar neden aday yapılmaktadır...

Diğer partilerin genel başkanları televizyonlarda ,akşama kadar birçok televizyon programına katılarak boy gösterirken, MHP genelbaşkan'ı neden hiç bir tv programlarına katilmamaktadır.

Bu yazının yazanı ben olsamda,inanın dili sokaktaki caddelerdeki,Dünyanın dört bir yanındaki Ülküdaşlarımızdır.

Son söz olarak sayın genelbaşkan Devlet Bahçeli 'nin ,MHP genel başkan adayı iken ,Bursa Orhangazi 'de söylediği şu sözlerle yazıma son vermek istiyorum.

BU ÜLKEDE HİÇ BİR BEDEL ÖDEMEYENLER, İKTİDAR OLMUŞTUR.ÜLKÜCÜLER BU ÜLKEDE, İKTİDARI ÖDEDİKLERİ BEDELİN KARŞILIĞI OLARAK, ÇOKTAN HAKETMİŞTİR.

Evet .!

 

 

Bu büyük bedelin karşılığı olarak,ülkücü hareketi iktidar yapabilmek için , sayın genelbaşkanımız lütfen gereğini yapınız.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum