Karanlık Adam

Karanlık Adam


MALA VURMAK KOLAY MI

23 Eylül 2020 - 11:49

Kilimli de yayın hayatımıza başlayalı yaklaşık 3 yıl oldu ve Amacımızın her zaman kilimliye en en hizmetin gelmesi kilimli halkının hak ettiği hizmeti alması oldu.

 

Bunu yazarken hiçbir parti ayırt etmedik etmeyeceğiz de biz şahısları da hedefe koymadık sadece siyasi kimliği olan makam da oturanları hizmet etmeleri için elimizden geldiğince ateşlemeye çalıştık.

 

Ancak bunu herkes anlamak istediği gibi anlıyor bunda da bir sorun yok bizce

 

Kilimli de dönen dolapları, Rantları, Yolsuzlukları, Hırsızlıkları yazıyoruz bununla birlikte birde MALA  vurmaya çalışanları yazdık. Herkes MALA vuramaz beyler o herkesin harcı değildir. Beceri ister Kabiliyet ister…

 

MALA vuranlara da saygımız sonsuzdur.

 

Kilimlideki çarpık yapılaşmada aldı başını gidiyor. Kalfalar Müteahhit oldular önüne gelen inşaat yapmaya başladı. İlçenin her yanı binalarla doldu nerdeyse yeşil alan kalmadı nefes alacak bir sahil var yakında onu da yok ederler.

 

İnşaatlarda gerçek ustalar vardır emekçiler alın teri ile kazananlar onlara saygımız büyüktür. Onlar binalarda sıva yaparken MALA vurular sıvasını güzelleştirmek için ama onlar bu işin piri olmuşlardır. Ama bunların emekleri çalanlarda çok bu şehirde…

 

Bazıları da bu ustalara özeniyorlar MALA vurmanın kolay olduğunu sanıyorlar.

 

Beyler öğle kolay değildir MALA vurmak dikkat etmek lazım

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum