Cevdet Akgün

Cevdet Akgün

Nalınada Mıhınada

TIP Fakültesi Kavşağı Yada..!

15 Mayıs 2021 - 12:58

Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne ulaşmak için yapılan kavşak sosyal medyayı ikiye böldü.

AKP trolleri muhteşem, Bay Kemal’e gölük lazım dediler. Dediler dediler.

Kimisi de Onkoloji kapandı. TIP Fakültesinde doktor yok. Yoğun bakıma düşen öbür dünyaya jet hızıyla gidiyor dedi. Ki haklılar.

Bu Zonguldak-Ereğli yolu inşaatını yapan firma sanırım bu YOL’dan emekli olmayı kafasına koymuş.

Bitmeyen bir çile bitmeyen bir YOLma var.

Evet, TIP Fakültesi kavşağında dağda heyelan var. Bunu engellemek için onca yıldır orada eşip kazıyorlar, sözüm ona bir şeyler yapıyorlar.

O dağda taş var. Orayı tıraşlamak ve o taşı almak istiyor olsaydı müteahhit firma hemen başvuracağı adres vardı. Taştan da para kazanma adına. Ekşioğlu Beton ile Sayılı Beton’u arasaydı o sorun kısa sürede çözülürdü. Onlar şu an dere tepe düz gidip ne dağlar deviriyorlar. Ne davet usullü, usulsüz işler yapıyorlar. Orası onlar için sakız olurdu. Hem de firma kazanırdı. Hüseyin Ekşi ile Osman Sayılı’ya uğramanız yeterdi. Hz. Davut o işi icra yoluyla bıraktığı için o talipli olamazdı. Ama bilin o da yapardı. KYK Zonguldak kampusu da, benzinlik mevkiinde, Terminal’de yaptığı gibi. Sonrasında başımıza yine taş yağardı ama en azından çok fazla acıtmazdı. Bunu da şeytanların başımıza taşı sayıyoruz!

TIP Fakültesinin şimdiki tartışma konusu olan kavşağı hiç yoktu. TIP Fakültesine gitmek için Değirmenağzı mevkiinden eski Ereğli yolundan gitmek zorunda idiniz.

Kanal-Z, Uyanış Gazetesi Sahibi ve Karaelmas Üniversitesi Derneği Başkanı Gazeteci Ali Bahadır, kendi imkanları, belediyeler ve iş insanlarından para toplayarak o yoldan TIP Fakültesine geçişi sağlamıştı.

Tartıştığımız konu bu.

Mühendislik harikası. Hangi hıyar yaptıysa. Diploması inşallah sahte değildir?

Ben Ereğli’den geliyorum TIP Fakültesine gideceğim. Köprüden bir şey gözükmüyor. Sağa dönüş yapacağım. TIP Fakültesinden Kozlu ve Ereğli istikametine gideceğim yine gelen aracı görmüyorum. Kozlu’dan gelirsem sorun yok.

Buraya geniş kavşak imkanı vardı. O viyadüke ihtiyaç yoktu. Kozlu’da dünya tarihinde olmayan ışıklı köprülü kavşak yapan zihniyet burada da sadece kavşak yapıp ışıklı yapacaktı. Ve maliyet bu maliyetin sıfır noktası olurdu.

Bakın beyler; Bir gün herkes hesap verecek, kimi Tanrı huzurunda kimisi adalet huzurunda.

Sizin ikisiyle de şu an işiniz yok. Onu biliyoruz. Siz Lidyalılar'ın varlığına tapıyorsunuz.

Onda da sorun yok da. Çocuklarınızdan çıkar.

Bu kadar yemeyin beyler. O mideniz adeta nok çuvalına dönmüş  durumda.  Muhteşem eser diyen zeka noksanları, milyon dolarlar bu ülkeyi yiyenlere gidiyor.

O kavşakta sizin yakınınız kaza geçirdiğinde bizi aramayın. Muhteşem eser sahiplerini arayın.

Gazeteci merhum Ali Bahadır olmasaydı o yol da yoktu bilesiniz!

Tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyorsunuz beyler.

Çıkar çıkar.

Oranızdan buranızdan da.

Not: Tıp Fakültesi yoğun bakım ayrı yazı konusu. Sevgiyle kalın.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum