Delege seçimleri öncesinde kulisler hareketli…
Kilimli CHP’de delege seçimleri yaklaşırken siyasi kulisler adeta kaynıyor. Mevcut İlçe Başkanı Şükrü Velioğlu ile karşısına liste çıkaracağı bilinen Erdinç Kargidan arasında yaşanacak yarışa üçüncü bir isim sokma çabaları dikkat çekiyor.
Parti kulislerinde son günlerde Ceyhun Girgin’in adı sıkça telaffuz edilmeye başlandı. Ancak Girgin, gazetemize yaptığı açıklamada adaylık söylentilerine net cevap verdi:
“Evet, birçok kişi aday olmamı istedi. Teklifler geldi. Ancak ailevi sebeplerden dolayı aday olmayı düşünmüyorum. İlçe başkanı olmak mesele değil, asıl mesele oranın hakkını maddi ve manevi olarak verebilmek. Şu an bunu tamamlayacak durumda değilim. Bu yüzden aday olmayacağım.”
Girgin’in bu açık ve net tavrına rağmen, bazı çevrelerin ısrarla adını gündeme taşıması “Acaba CHP’de birileri bilinçli olarak mı suları bulandırıyor?” sorusunu akıllara getirdi.
Kulislerde, bu hamlelerin parti içi dengeleri bozma girişimi olduğu konuşuluyor. Ancak Kilimli halkı da CHP teşkilatı da bu tarz oyunlara pabuç bırakmayacak gibi görünüyor.
GÜNDEM
12 saat önceGENEL
14 saat önceGENEL
14 gün önceGÜNDEM
17 gün önceGÜNDEM
17 gün önceGÜNDEM
17 gün önceGENEL
19 gün önce