Saadet Partisinde Başkan Değişikliği

Saadet Partisinde Başkan Değişikliği

Saadet Partisinde Başkan Değişikliği
18 Eylül 2020 - 11:01
 

2 aydır vekaleten Saadet Partisi Kilimli ilçe Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Tilki, göreve asaleten atandı. Saadet Partisi Kilimli İlçe Başkanı Hüseyin Topalahmetoğlu'nun il dışına taşınması sebebiyle ilçe Başkanlık görevi, Mustafa Tilki'ye devredildi.

 

Saadet Partisi ilçe teşkilatında görev devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törene; Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, yöneticiler ve partili topluluğu katıldı.

 

BURAK EROL, İLÇE BAŞKANLIĞIMA ATAMA YAZISINI MUSTAFA TİLKİ'YE TAKDİM ETTİ

 

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol törende yaptığı konuşmada;

"Bu salgın sürecinde Bir takım sıkıntılar var ama elimizden geldiğince teşkilat çalışmalarımıza  hızla devam ediyoruz. Kilimli ilçemizde de uzun yıllardan beri ilçe başkanlık görevini yürüten Hüseyin Topalahmetoğlu başkanımızın adres değişikliği sebebiyle, ikametgah değişikliği sebebiyle yine teşkilatımız da 35-40 yıldır devam eden tecrübeli Mustafa Tilki başkanımıza bir görev teslimi var. Kendisine İlçe Başkanlığı görevi vereceğiz. Biz yeni görevinde kendisine başarılar diliyoruz. İnşallah Kilimli'miz için ve Zonguldak'ımız için hayırlara vesile olur. Başkanımızın yanında çalışmalarımıza olanca hızla Kilimli'nin mahallelerinde, beldelerinde çalışmalara devam edeceğiz. Başkanım hayırlı olsun. Biz genel merkezden sizin olur yazınızı yazdırdık."diyerek İlçe Başkanlığı atama yazısını Mustafa Tilki'ye takdim etti.

 

GÖREVİNİ DEVREDEN TOPALOĞLU HELALLİK İSTEDİ

 

Saadet Partisi Kilimli İlçe Başkanı Hüseyin Topalahmetoğlu'da yaptığı veda konuşmasında, 5 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade ederek;

"Ben bu partiye 1994 yılında Parti üyesi olarak başladım, mahalle başkanlığından belde başkanlığı ve en sonunda da Allah nasip etti burada ilçe başkanlığı görevini 5 yıldır yürütüyorum. Elimizden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım. Ben birçok sivil toplum kuruluşunda Cami Derneği Başkanlığı, kulüp başkanlığı yaptım ama benim yaptığım en onurlu görev Saadet Partisi İlçe Başkanlığı idi. Adres değişikliğim sebebiyle bu görevimi devrediyorum. Mustafa başkanım da bu görevi en iyi şekilde yapacağından asla kuşkumuz yok. Kendisine başarılar diliyorum ve kendisine her konuda yardımcı olacağız."şeklinde konuşma gerçekleştirdi.

 

YENİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TİLKİ, SAADET PARTİSİ DAHA İLERİ TAŞIMA NOKTASINA SÖZ VERDİ

 

Saadet Partisi Kilimli İlçe Başkanlığı görevini devralan Mustafa Tilki'de yaptığı konuşmada, Parti daha ileriye taşıma noktasında söz verdiğini belirterek şunları söyledi:

"Sayın Hüseyin Topalahmetoğlu emekli olduktan sonra il dışına taşınması dolayısıyla burada bir İlçe Başkanlığı boşluğu hasıl oldu. Yaklaşık 2 aydan beri siz değerli kardeşlerim ve kurmay heyetimiz ile beraber çeşitli zamanlarda yapılan istişareler sonucu bu görevin şahsıma devri noktasında fikir birliğine varıldı. İl başkanımızın ve il yönetim kurulu üyelerinin de, genel merkezimizin de onayı ile bu göreve atanmış bulunmaktayım. Rabbim inşallah mahcup etmez. Zaten yaklaşık 40 yıldan beri bu davanın içerisindeyiz. Bizde önemli olan davaya hizmettir. Bundan sonra Saadet Partimizi daha iyi yerlere taşıma adına ben hepinize söz veriyorum. Bu görevi hep beraber Kilimli'de Saadet Partimizi en güzel şekilde daha ileriye taşıma noktasında hep beraber çalışacağız. Ben burada yeri gelmişken kurucu ilçe başkanımız Mehmet Ali Turan'ı da burada saygı ile anıyorum. İnşallah hep beraber bu davaya hizmet edeceğiz, birlikte yürüyeceğiz, birlikte çalışacağız"

 



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum